De 10 beste moppen

Wat zijn de beste moppen op deze moment? We gingen na welke grappen jullie het beste konden smaken en kwamen uit op deze top 10.

Staat jouw favoriete mop er tussen?

Veel plezier!

Vis

Er gaat een vis naar de dokter. “Ik zie het al”, zegt die meteen. “Uit de kom!”

40 rovers

Drie vrienden zitten in het café, en praten over de zwangerschap van hun
vrouwen.

De eerste zegt:
“Mijn vrouw keek voor ze zwanger werd naar de film ‘De Tweeling’ en prompt
raakte ze zwanger van een tweeling.”

“Nou, dat herken ik wel,” zegt de tweede man.
“Mijn vrouw las de drie musketiers en 9 maanden later werd onze drieling
geboren.”
De derde man smoort zowat in zijn bier, vliegt naar de kapstok en duikt als
een gek in zijn jas.
“Wat ben je nou ineens gehaast,” zeggen de andere twee.
Waarop de man zegt: “Mijn vrouw is net weer zwanger en leest het boek Ali
Babba en de 40 rovers!”

Einstein

Waarom kon Einstein geen muur bouwen?- Hij had maar ein stein.

Yamaha

Wat krijg je als je een flauwe mop kruist met een motorfiets?- Een Yamahahahaha.

Gewei

Wat is groen en heeft een gewei?- Een dophertje.

Antiloop

Wan welk dier is het leder van een rolstoel gemaakt? Van een antiloop.

Rechtstaan

Twee penissen gaan naar de bioscoop. Zegt de ene lul tegen de andere: ‘Hopelijk komt er niet te veel bloot in, anders moeten we de hele tijd rechtstaan.’

De zoo

Mijn tante woont in een appartement naast de Antwerpse Zoo. Het is nogal klein, maar ze heeft wel chimpanseezicht.

Nymfomaan

Een man komt een vriend van hem tegen in de kroeg en zegt tegen hem: “Je gelooft het niet, ik heb een nymfomaan in de auto zitten op de parkeerplaats. Alleen ze sloopt me, ik kan niet meer, ik moet effe bijtanken. Kun jij niet naar de auto gaan en haar even bezighouden? De interieurverlichting is stuk dus ze zal niet in de gaten hebben dat jij mij niet bent.” Zijn vriend gaat akkoord en wandelt naar de auto. Hij stapt in en ze beginnen meteen van bil te gaan op de achterbank. Een paar minuten later ziet een politieagent ze bezig en hij begint irritant op de ruit te tikken en schijnt met zijn zaklantaarn naar binnen. “Wat zijn wij hier aan het doen?”, vraagt de agent. “Niks aan de hand agent, het is mijn vrouw.” “Oh sorry, dat wist ik niet meneer.” “Geeft niks, ik ook niet tot je naar binnen scheen met je zaklantaarn.”

Laat anderen meegenieten van dit mopje!